Vásárlás

VEKA
Vásárlás

Mire kell figyelni a nyílászárók szigetelésénél?

A lakások megfelelő hőháztartásának a kialakítása olyan tényező, ami mellett nem szabad figyelem nélkül elmenni. A téli hónapokban komoly energia befektetésbe kerül a kellemes meleg biztosítása, míg a nyári időszakban a túlzott forróságok elől igyekszik az ember behúzódni a lakásba. Bármelyik probléma álljon fent, a kiváló szigetelés elengedhetetlen feltétel. A VEKA szerint rengeteg tényezőn múlik […]

Read More
strand kellékek
Vásárlás

Remek kiegészítők a strand kellékek

Bár még csak tavasz van, de hamarosan itt lesz a nyár is, a nyaralások, vízparton töltött órák kellemes ideje. Amikor a nagy forróságban napozni indulunk, olyankor létfontosságúak a strand kellékek is, amelyek kényelmesebbé teszik a pihenés óráit. Például egy összetekerhető strandgyékény nagyon jól jön, hiszen remekül használható, szállítani könnyű, kis helyen elfér, akár egy bőröndben […]

Read More
utcai cipők
Vásárlás

Az utcai cipők nem mennek ki a divatból

A világ folyton változik, de vannak dolgok, amelyek mindig elérhetőek lesznek. Az utcai cipők viselése erre tökéletes példa, mivel még az aktuális egészségügyi helyzet sem tudott elvenni belőle. Tény és való, hogy sokan ragadtak az otthonaikban, de még így is el kell hagyni a lakást, ha csak bizonyos időközökre is.

Read More
Xiaomi Redmi 9A tok
Vásárlás

Az átlátszó Xiaomi Redmi 9A tok térnyerése

A telefonokra található tokokat már rengeteg színben, különféle mintákkal ellátva is megtalálhatjuk, azonban egyre többen teszik le a voksukat az átlátszó példányok mellett. A Xiaomi Redmi 9A tok is fellelhető már ebben a fajtában. Az alábbi cikkben bemutatjuk, hogy miért választják olyan sokan ezeket a darabokat.

Read More
hegesztő szemüvegek
Vásárlás

A hegesztő szemüvegek védelmet biztosítanak

Annak érdekében, hogy megóvja a szeme egészséget, feltétlenül használnia kell ezt a kelléket a munkavégzés során. A hegesztő szemüvegek akadályozzák a vakítást, emellett jó látást biztosítanak a feladatvégzés során.

Read More
Oleo Mac láncfűrész
Vásárlás

Metsz, vág és aprít is az Oleo Mac láncfűrész

Legyen szó olyan háztulajdonosról, aki ágakat akar metszeni, tűzifát felaprítani vagy cserjéket megtisztítani, de akár hivatásos kertészről, aki sokat metsz, a motoros fűrésznek erőteljesnek és megbízhatónak kell lennie. A szakértők által kifejlesztett Oleo Mac láncfűrész képességei lehetővé teszik, hogy bárkinek megfelelő megoldást kínáljanak.

Read More
klímaberendezés
Vásárlás

Ilyen különbségek vannak egyes klímaberendezés típusok között

A különféle elektromos berendezésekhez nem mindenki ért, a legtöbb esetben úgy vásároljuk meg ezeket, hogy szakember vagy egy hozzáértő ismerős véleményét kérjük ki a termékről. Pontosan ugyanígy van ez a klímaberendezéssel is, mivel egyszerű leendő felhasználóként nem tudhatjuk, hogy melyik volna ideális a házunkba és az igényeinkhez. Ha bizonytalan abban, hogy mi alapján érdemes klímaberendezést […]

Read More
Atlantic fűtőtest
Vásárlás

Az Atlantic fűtőtestek folyamatos meleget biztosítanak

A kellemes hőt kibocsátó radiátor a legjobb megoldás az elektromos fűtésre. Az Atlantic fűtőtest telepítésével maximális kényelmet érhet el minden nappaliban és fürdőszobában. Az intelligens funkciókkal (emberi jelenlét, valamint nyitott/zárt ablak érzékelőkkel, stb.) ellátott készülékek folyamatos és egyenletes hőelosztást biztosítanak.

Read More
baba body
Vásárlás

Baba body minden stílusban

Ha megkérdeznék a magyar anyákat, hogy melyik gyerekruhát tartják a legkényelmesebbnek, szinte biztosan a válasz egyöntetű lenne. A baba body számos előnnyel rendelkezik az újszülött fiúk és lányok más ruháival szemben. A használata nagyon kényelmes, mind a gyermeknek, mind az anyának.

Read More
Rcool klíma
Vásárlás

Sok funkciót felvonultat az Rcool klíma

Egyre nagyobb sláger a légkondicionáló, ami nem meglepő, főként annak ismeretében, hogy a legtöbb készülék már a hűtés mellett, a fűtésben is jeleskedik. A 2016-ban forgalomba került Rcool klíma nagyon komoly műszaki adottságokkal jelent meg a hazai piacon. Nem meglepő tehát, hogy felkeltette a vásárlók érdeklődését. 2,6 kW, 3,5 kW és 5,3 kW típusok között […]

Read More