Francia pezsgők eredeti minőségben

francia pezsgők

A franciák az italgyártás terén világszínvonalat képviselnek. A konyakok, borok mellett, a francia pezsgők is öregbítik a hírnevét ennek a nemzetnek az italok készítési képesség, tehetség vonalán. Nem csoda, hogy ezek már olyannyira nemzetköziek, hogy Párizstól kezdve, Londonon át egészen New Yorkig, minden valamire való eseményen jelen vannak.

Az ár valóban borsosabb, mint sok más fajtának, de nem újdonság, hogy az átlagon felüli színvonalat meg kell fizetni. A kifinomult fogyasztók azonban úgy vélik, hogy a francia pezsgők minden cseppje megéri az árát.

Nem is csoda, hiszen a gyártásukhoz felhasznált szőlőfajták különlegesek, az előállításukhoz alkalmazott folyamatok pedig szigorú szabályok szerint zajlanak. A végeredmény a legtöbb esetben pedig egészen elképesztő.

Kóstoljunk csak meg egy Dom Perignon, Moet & Chandon vagy Veuve Clicquot pezsgőt. Ezek a csodálatos francia pezsgők szerencsére Magyarországon is elérhetőek, mégpedig az idrinks.hu webáruházban, eredeti minőségben, korrekt áron, gyors kiszállítással.