Versenyautó vezetést ajándékba adni gyönyörű érzés

Versenyautó vezetés

Valami igazán eredetivel szeretné meglepni a párját? Akkor jó helyen jár! Nincs is jobb annál, amikor az ember az Élménypláza oldalát böngészve pont megtalálja valaki számára az ideális ajándékot. Szemezgessen az itteni kínálatból, mert biztosan talál valami olyasmit, ami elnyeri a tetszését! Például a férfiak körében nagyon népszerű a versenyautók vezetése. A kupon megvásárlásával a kedvese ellátogathat az egyik híres pályára és belepattanhat egy igazán jó kocsiba.

A legtöbben a 330 lóerős Porsche mellett döntenek, hiszen nagy élvezetet jelent a vezetése. 4,2 másodperc kell ahhoz, hogy a kocsi 100 km/órával haladjon. Ez aztán a teljesítmény! Az Élménypláza oldalát nézegetve az is feltűnik, hogy van egy Audi RS6 is a kínálatban. Itt egy 630 lóerős motor kipróbálására nyílik lehetőség. Természetesen akad néhány Lotus és Seat járgány is. Nem lesz könnyű választani közülük, hiszen mindegyik nagyon szép. Az Élménypláza oldalát megtekintve nyilvánvalóvá válik, hogy jelenleg hatalmas kedvezménnyel lehet megrendelni a kuponokat.

Ráadásul a vezető megkapja ajándékba a róla, illetve az autóról készült felvételeket. Természetesen ehhez időpont egyeztetésre lesz szükség, ezért érdemes minél hamarabb felvenni a kapcsolatot az Élménypláza oldalát üzemeltető személyekkel. A Porsche kipróbálására Kiskunlacháza reptéren nyílik lehetőség, biztonságos körülmények között. A többi autó a DRXRingen tesztelhető, választott körszámmal. Az autókat csak akkor lehet vezetni, ha az illető rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal.

A kupon beváltásának időszaka egészen hosszúnak mondható. Akár díszcsomagolás is rendelhető hozzá. Átvehető futár segítségével, személyesen az irodában, illetve a GLS pontokon. Az Élménypláza oldalát nézve az is feltűnik, hogy alkalom nyílik a kupon kinyomtatására. A fizetésnek is rengeteg módja van. Szóba jöhet a bankkártya és a készpénz használata, illetve az átutalás. A 30 napos garanciának köszönhetően, a csere is lehetséges, amennyiben az úrnak mégsem nyeri el a tetszését a meglepetés.