Természetes összetevőkből készült Flavon lekvár

Flavon lekvár

Minden ember számára nélkülözhetetlen a megfelelő energiatartalommal bíró étrend rendszeres fogyasztása. Ez kifejezetten érvényes a gyerekekre nézve, hiszen számukra még inkább fontos a kellő vitamin és ásványi anyag bevitel. Ezért került kifejlesztésre a Gyerekerő, Flavon lekvár gyerekeknek. A készítmény tele van számos szükséges antioxidánssal, valamint minden olyan összetevővel, ami immunerősítő és a fejlődésben lévő szervezetet támogatja, hogy az nagy és erős legyen.

Kiemelt C-vitamin tartalommal bír. A flavonoid lekvár természetes gyümölcscukorral és egy kevés kakaóval lett ízesítve, hogy még inkább vonzó legyen a lurkók számára. Az ajánlott napi adag 2 alkalommal 1 teáskanálnyi, de igazíthatjuk azt a gyerkőc igényeihez is bátran, viszont ne vigyük túlzásba sem.

A Gyerekerő Flavon lekvár rendszeres alkalmazása jelentősen növelheti a szervezet ellenálló képességét a különböző vírusos és bakteriális betegségekkel szemben, valamint támogatja a gyors fejlődést. Kerüljön megrendelésre a termék a flavon-lekvar.bioplus.hu oldalon.