A Tens készülék elektromos stimulációs kezelést rejt

Tens készülék

Modern világunkban már egyszerűen beszerezhetőek azok a professzionális orvosi segédeszközök, gyógyászati tartozékok, amikkel bizonyos bajoktól kis idő elteltével, pontos kezeléssel végleg meg lehet szabadulni. A Tens készülék is ilyen modern eszköz, ami több mindenre alkalmazható. Az elnevezés egy rövidítés, ami Transcutaneous Electronic Nerve Stimulation-t jelent.

Ez magyarul annyit tesz, hogy a bőrön át történő elektromos ideg- és izomingerlés. Sajnos sokan szenvednek olyan problémákkal, hogy az izmok beidegződése nem megfelelő. Számtalan kellemetlenséget okoz ez.

A Tens készülék az elektromos úton történő stimulációnak köszönhetően meggátolja az izomsorvadás és a bénulás kialakulását is, ami által a berendezés egy igazi áldás lehet azoknak, akik mindenképp el szeretnék kerülni ezen komoly problémákat. Sőt, a Tens készülék és a biztosított elektromos stimuláció révén a féloldali bénulás, perifériás idegi sérülés is kezelhető. A sikert az jelenti, hogy a szakorvosok elektródákat helyeznek a bőrre, melyek aztán meghozzák a kívánt végeredményt.