Szolgáltatott irodák bérlése rugalmas feltételekkel

Szolgáltatott iroda
Szolgáltatott iroda

A tökéletes munkahely megteremtése során az iroda nagysága, bérleti konstrukciója és elhelyezkedése rendkívül befolyásoló paraméter a választást illetően. Domináló tényező a kiadásokat tekintve, ha költséghatékony bérleti feltételek lehetősége nyitott a kiszemelt irodahelység kapcsán. A Regus szolgáltatott iroda alternatívája rugalmas feltételeket biztosít komolyabb elköteleződés nélkül.

A város budapesti iroda kínálatának jelentős része hagyományos, nagyobb tőkebevonást igénylő klasszikus irodák bérlésének opciójával kecsegtet. A Regus ezzel szemben pénztárcabarát, modern megoldást biztosít, a legújabb technológiával felszerelt bútorozott irodakínálatával. A neves „A” kategóriás irodaházak, magas presztízsértékkel rendelkező címeken találhatóak.

A Regus irodaházak ideális elhelyezkedésnek köszönhetően a munkahelye és az otthon között való ingázási idő nagymértékben csökken és leendő ügyfelei, munkatársai számára is könnyedén megközelíthetővé válik az iroda. A vállalkozása sikere nagyban függ az első benyomástól, melyet a vállalkozás impozáns helyi arculata, neves üzleti címe határoz meg.

A Regus irodaházakban szakértői csapatunk támogatását élvezheti és számos praktikus kiegészítő szolgáltatást igényelhet a kényelme és hatékonysága fokozása érdekében. A Regus tárgyalótermei produktív helyet biztosítanak tárgyalásai lebonyolítására, akárhol és akármikor van szüksége egy professzionális helyszínre. Tárgyalások céljaira világszerte magas minőségű, technikailag felszerelt tárgyalótermeket biztosítunk, a helyigényének megfelelően legyen szó kisebb interjúkról, vagy nagy vállalati konferenciáról a Regus elsőrendű szolgáltatást nyújt vállalkozása számára.