Segíthet a kormánymű fogasléc csere

Kormánymű javítás olcsón

Viszonylag gyakran fordulnak elő meghibásodások az autó kormányművével kapcsolatban. A DM Autó többek között a kormánymű fogasléc javítását és felújítását is vállalja, de csak abban az esetben, hogyha nem golyósoros típusról van szó. Ez utóbbi modellt a 3,5 tonnánál nagyobb teherautókban, illetve kamionokban alkalmazzák. A kormánymű fogasléc alig 50-80 centiméter, ezért könnyű a szállítása, bárhol kerüljön kiszerelésre, ez ugyanis akármelyik szervizben megoldható.

Abban az esetben is egyszerű szállítani, hogyha rajta hagyjuk a kormánygömbfejeket, mert így is nagyjából csak 120-180 centiméter. Sajnos van olyan eset is, amikor a kormánymű fogasléc javíthatatlan állapotban kerül a szervizbe, de a legtöbb esetben van megoldás. Amennyiben túl rozsdás, vagy nagyon kopott és már nem lehet megfelelően elvégezni a felújítást, akkor a javasolt a csere. De csakis ebben az esetben, hiszen a kormánymű fogasléc javítása szinte mindig kivitelezhető és nem is kerül sokba.

Mindenképp fontos, az időpont egyeztetés, még akkor is, hogyha a kormánymű felújítás Ráckeve városában történik, mert csak ebben az esetben számíthatunk arra, hogy még aznap visszakaphatjuk az autónkat. Nem szabad halogatnunk a szervizelést, amennyiben úgy érezzük, hogy nehezebb elfordítani a kormányt, mert egy ilyen meghibásodás veszélyeztetheti a saját és az utasaink testi épségét is. A kormánymű felújítás Ráckevén a DM Autó által profi módon kivitelezhető. Már több mint 18 éve foglalkoznak fogasléces kormányművek javításával, ami garantálja a megfelelő tapasztalatot és szakértelmet.

Nem kell attól tartani, hogy a felújítás során bontott és használt alkatrészek fognak felhasználásra kerülni. Ezek valóban olcsóbbak, viszont a szakik tudják, hogy ebben az esetben egyáltalán nem számítanak biztonságosnak. A szakszerű javítás sokkal kifizetődőbb és mindenképp gazdaságosabb, mivel ugyanezzel a problémával még jó darabig nem fogjuk magunkat szembetalálni. A kormánymű felújítás Ráckevén szinte bármikor kivitelezhető, de nem árt előtte időpontot egyeztetni a weboldalon található telefonszámon.