Nem magasak a fonal árak

Fonal árak
Fonal árak

Nézze meg a Fonallak kínálatát, ha úgy döntött, hogy varrni, hímezni vagy kötni szeretne! A webáruházban alacsonyak a fonal árak, tehát biztosan rá fog akadni arra, amit éppen keres. Jelenleg háromféle típus közül lehet választani.

A mini pólófonalak szinte bármilyen színben megrendelhetőek innen. Persze a fonal árak összehasonlítása is szóba jöhet, a feltüntetett adatoknak köszönhetően. Természetesen, az oldal esetében érdemes még megtekinteni a spárgafonalakat is, amelyek jó minőségben vehetőek meg.

Igény esetén, akár kétféle színű terméket is lehet rendelni. Ne feledkezzünk meg a hurkolt fonalakról sem, amelyeknek a segítségével frottír hatású ruhadarabok hozhatóak létre. Tanácsos utánaszámolni annak, hogy hány gombolyagra lenne szükség, a kívánt termék elkészítésére.

Mivel a fonal árak nem mondhatóak magasnak, ezért érdemes akár többet is rendelni belőlük. Szerencsére, a webáruházban fel van tüntetve a gombolyagok hossza és tömege is, ami nagy segítséget jelent a rendelés során. A termékek hamar meg fognak érkezni, tehát nem fog akadályba ütközni a kézimunkázás.