Modern és praktikus konyhai polcok

konyhai polc

Kevés a tárolóhely a főzőhelyiségben? Okos megoldásokat keres a munkalap és a szekrény belsejének rendezésére? A konyhai polc segít növelni a helyet konyhában. Amikor a konyhabútort tervezzük, azt képzeljük, hogy minden elfér benne, amire szükségünk van. A valóság általában kevésbé rózsás és a dolgok napról-napra szaporodnak. A kiegészítő konyhai polcok és tárolók tökéletes megoldást jelentenek arra, hogy a konyhaszekrény és a munkalap mindig rendben legyen.

Ha az eszközöknek, a fűszereknek vagy a tégelyeknek nincs elég helyük a munkalapon, esetleg az edények nem férnek el a szekrényekben, a konyhai polcok megoldást jelentenek a problémákra. A termékeink között talál majd fémszerkezeteket és környezetbarát, fából készült bútorokat. Így megtalálhatja azt, amelyik a legjobban illik a konyhájához. A fából készült konyhai polcok masszívabbak, a rusztikus és az organikus konyhákhoz illenek. Jó ötlet tehát fából készült terméket választani, ami ellenáll a nedvességnek és jól mutat a konyhai légtérben.

Konyhai tároló – extra hely a konyhában

Egy szerkezet, amit a munkapultra helyezhet, a legjobb módja annak, hogy növelje annak felületét. A vékony lábakon álló konyhai tároló nem veszi el a munkaterületet, hanem a munkalap feletti helyet használja ki. Így kényelmesen készítheti el a finomabbnál finomabb ételeket, miközben kéznél vannak a szükséges eszközök, fűszerek és konyhai kiegészítők.

A kiegészítő konyhai tároló tökéletes a fűszernövények termesztéséhez vagy a száraz termékek dekoratív üvegekben történő tárolásához. Így nemcsak több helyet, hanem praktikus dekorációt is nyerhet. Egy kicsi konyhában minden centiméter hely számít. Egy ilyen belső térben érdemes okos megoldásokat alkalmazni. Például egy felakasztható konyhai tárolóval kihasználhatja azt a helyet, amit általában nem szokott és mindig kéznél lesz, amire szüksége van. Ha kompakt és praktikus segítőre van szüksége, keressen multifunkciós modelleket! Egy kis kialakítású konyhai tároló, amiben ügyesen elfér egy papírtörlő, a merőkanál és a húsdaráló is, igazi alapdarab.