Mennyibe kerül az Aqualyx zsírbontó injekció?

Egy kezelés ára 60.000 Ft-tól kezdődik
Egy kezelés ára 60.000 Ft-tól kezdődik

Rengeteg ember nincs megelégedve az alakjával. Nem tehet róla senki, hiszen negyven év felett, akár sportolsz, akár nem, mégis megjelenik a zsírlerakódás. A zsírpárnák lebontása nagyon nehéz feladat, egyes helyeken csak műtéti úton lehet megoldani.

Mindez eddig így volt. Most egy új megoldás jelent meg, az Aqualyx zsírbontó injekció. Egy kezelés ára 60.000 Ft-tól kezdődik, amit 20-21 napos eltéréssel meg kell ismételni. Ennél hamarabb nem ajánlott, ugyanis az anyagnak szüksége van a lebomlásra.

A zsírpárna vastagságától függ, hogy hány kezelésre van szükség, de általában 3-4 kezelés után dől el véglegesen a hatékonysága. Ez a zsíroldás kíméletes megoldás, az injekciót lassan felszívódó fájdalomcsillapítóval fecskendezik a kiválasztott területbe. A lassan feloldódó anyag fokozatosan égeti a zsírszöveteket, nincs vágás, nincs fájdalom. Egy kezelés ára 60.000 Ft-tól kezdődik. Igaz, hogy nem kevés, de aki rászánja magát, biztosan nem bánja meg. Ha kíméletes, garantált zsíroldásra van szüksége, jelentkezzen a G1derma klinika honlapján!