Lábkrém nőknek és férfiaknak

lábkrém

A tökéletes ápoltság nemcsak az arcra vonatkozik, hanem a lábra is. A rendszeres lábkrém alkalmazásával úgy a nőknél, mint a férfiaknál megakadályozhatjuk a kiszáradt bőr okozta kellemetlen tüneteket. A repedezett sarok és a száraz bőr puhává válik, ha kellőképpen hidratáljuk.

A Holt-tenger vizéből előállított készítmények minden bőrtípusra pozitívan hatnak. A krémek, iszapos pakolások és sós testradírok mind ásványi anyagot tartalmaznak és ezek használatával a lábápolás egyszerűbbé válik. Ezek a készítmények intenzíven táplálják és védik a bőrt a kiszáradástól. A sós tenger iszapjából készült lábkrém pótólja a nedvességet, hogy a lába mindig ápolt és puha maradjon. Nyáron a láb nagyobb megterhelésnek van kitéve és bőr is hamarabb kiszárad, ezért mindenképp ajánlott rendszeresen ápolni.

Ha Önt is zavarja a száraz bőr és a repedezett sarok, akkor rendelje meg minél előbb az oldalon megtalálható lábkrémek egyikét, ami rövid időn belül enyhíti ezeket a problémákat! Akciós termékekkel is kedveskednek a vásárlóknak.