Jód és szelén tabletta megfelelő pajzsmirigyműködésért

Jód és szelén tabletta

A pajzsmirigyhormonok hatással vannak szinte minden szervre, ezért ha nem megfelelő mennyiségben termelődnek, akkor nagyon szerteágazó tünetek jelentkezhetnek. Éppen ezért olyan nehéz felismerni a probléma gyökerét, hiszen például a fáradékonyságot, a székrekedést és a izomfájdalmakat ritkán vizsgálják tünet-együttesként, pedig ezek mind a pajzsmirigy alulműködésére utalnak.

A jód és szelén tabletta is csak akkor alkalmazható, ha már megvan a pontos diagnózis, mivel mindenképpen hatással van a hormonháztartásra, pajzsmirigy-túlműködés esetén pedig egyáltalán nem is ajánlott. Tehát, ha a wisetreenaturals.hu weboldalon feltüntetett jelek közül többet is észlel, akkor mindenképpen keressen fel egy szakértőt, aki tudása és tapasztalata alapján meg tudja állapítani, hogy miről is van szó!

Amennyiben valóban a pajzsmirigy működés serkentésére van szükség, akkor a természetes jód és szelén tabletta nagy segítségére lehet, hiszen mellékhatások nélkül képes enyhíteni a különféle bajokat és gyógyszertári termékek mellett is használható. A WTN termék előnye, hogy a jód és szelén tabletta, de az egyéb kísérőanyagok is természetes forrásból származnak.

Így gyorsabban és nagyobb mennyiségben fel tudnak szívódni, mint egyéb, kémiai úton előállított készítmények. Ugyanakkor előfordulhat, hogy a pajzsmirigy rendellenesség az ösztrogéndominancia miatt alakul ki, ilyenkor pedig az indol 3 c hatóanyag erejére is szükség lehet. Az indol 3 c a keresztesvirágúakban fordul elő és nagyon erős méregtelenítő hatása van, ami az idegen ösztrogének távozását is serkenti.

A Wise Tree Naturals ennek az anyagnak a szervezetbe való bevitelére is kínál megoldást az indol-3-karbinol komplex képében, ami különféle káposztafélék kivonataiból készül. Így a két produktum akár egyszerre is alkalmazható, ezáltal fokozható a hatás és a javulás üteme is. Sőt, a WTN weboldalán csomagban is megkaphatóak a különféle termékek, amelyek kimondottan egy-egy speciális problémát céloznak meg, ráadásul így kedvezőbb áron szerezhető be az indol 3 c is.