Farmer nadrág minden testalkatra

farmer nadrág

A farmerből készült ruhadarabok kortalanok. A farmer nadrág is örök kedvenc és nem megy ki a divatból. Ennek ellenére ez az öltözék is követi a trendeket, azaz a jó pár éves darab lehet, hogy ma már nem divatos. Érdemes ezért körülnézni a mostani felhozatalban, hiszen könnyen lehet, hogy az ember rábukkan néhány olyan modellre, amibe azonnal beleszeret.

A miniboxshop.hu webáruház kínálatában egész biztosan lesz jó pár termék, ami azonnal elnyeri a nőies divat kedvelőinek a tetszését. Itt van mindjárt a bővebb, rövid szárú farmer nadrág gumírozott derékkal, ami nemcsak vagány, hanem roppant kényelmes is a forró napokon. A hasított, skinny fazonok nagyon szexisek és roppant trendik.

A boyfriends típusú darabok pedig az év egyértelmű nyertesei ebben a kategóriában. A farmer nadrág ugyanakkor nemcsak kék lehet, hanem bármilyen. A fehér nagyon menő nyáron, de a piros, zöld és rózsaszín modellek is roppant érdekesek. Ezt az elképesztően praktikus ruhadarabot senkinek sem szabad kihagynia a ruhatárából!