Egyensúly párna az aktív testért

Egyensúly párna

A rugalmasság, mozgékonyság, a kiváló egyensúlyérzék olyan tulajdonságok, amelyekre elengedhetetlen szükségünk van a mindennapi életben. A test aktivitását elősegítő és szabályozó egyensúly párna javítja a koordinációt és segít a koncentrálásban.

A párna alkalmazásával elvégezhető stabilizációs gyakorlatok olyan pozitív élettani hatásokat eredményeznek, amelyek nagyban fokozzák a teljesítőképességünket. Gyermekeinknek nem győzzük eleget hangoztatni, milyen fontos a helyes testtartás, azonban sajnos ennek jelentőségéről sokszor mi magunk elfeledkezünk. Modern világunkban egyre többen végeznek ülőmunkát, ami sajnos hosszútávon görnyedt testtartást, ezzel párhuzamosan pedig hát- és izomfájdalmakat eredményez.

Személyre szabott stabilitás trénerünk, a pompás egyensúly párna azonban megköveteli, hogy az általa végzett gyakorlatok alatt fenntartsuk az egyensúlyt és kihúzzuk magunkat. A TharaBand-nél megszokott színkód itt is jelen van: a világosabb, keményebb párnák kezdőknek, a sötétebb színű, puha termékek haladóknak ajánlott.