Az 5 legkönnyebben elsajátítható Aviva tornagyakorlat

Aviva tornagyakorlat

A magyar származású fizikoterapeuta, Aviva Gabriella Steiner által kidolgozott mozgásterápia nagyon sok nőgyógyászati, hormonális, urológiai problémára jelenthet gyógyírt. Persze a teljes arzenál elég nehezen tanulható meg, de már az alapgyakorlatok is sokat segíthetnek. A Változásműhely szerint ezekhez hasonló gyakorlatokat online tanfolyamokon is könnyedén elsajátíthatsz. Márciusban 4 alkalommal van 4 órás betanító alaptanfolyam, minden kedden és csütörtökön pedig zajlanak az Aviva 18 alap gyakorló órák.

Érdemes kipróbálnod ezt a metódust, ha a felsoroltak közül valamelyik egészségügyi problémával küzdesz. A tanfolyamra jelentkezhetsz a valtozasmuhely.hu weblapon keresztül. Itt megtanulhatod az 5 legkönnyebb, de annál hasznosabb tornagyakorlatot, amit aztán egyedül is nyugodtan végezhetsz és fogod is végezni, mert érzed majd a jótékony hatását. Az Aviva tornával aktiválhatod a szervezeted öngyógyító folyamatait, így az kiválóan fog védeni a betegségektől.

A már meglévő egészségügyi problémák tünetei szintén jelentősen csökkenthetőek az Aviva tornának köszönhetően, sőt, gyakran előfordul, hogy teljesen meg is szűnnek. Pajzsmirigy okozta gondokra, a hormonális egyensúly visszaállítására szintén alkalmasak az Aviva tornagyakorlatok. Számos nőgyógyászati probléma esetében is sikerrel alkalmazható ez a módszer, hiszen az Aviva 18 alapgyakorlat mozdulatai közvetlenül és közvetetten befolyásolják a belső elválasztású mirigyek működését, illetve kiegyenlítik azok hormontermelését.

Nagy hangsúlyt fektet az agyalapi mirigy stimulálására, ami szabályozza a női hormonok termelését. A termékenység fokozása is lehetséges általa, ebben az esetben nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is segít. Ráadásul az uraknál egy bizonyos kor után potencia- és prosztatagondok jelentkezhetnek, amelyek szintén enyhíthetőek ezzel a rendkívül profi módon kifejlesztett metódussal. A portálon rengeteg információt megtalálsz ezekkel a tornagyakorlatokkal kapcsolatosan, amiket célszerű megismerned és gyakorolnod.