Alkoholt is kínál az Orfű büfé

Orfű büfé

Az Abaligeti barlang sokak által látogatott hely, ahol egy vagy akár több kellemes napot is el lehet tölteni. A környék csodálatos, mindenkit első pillantásra elvarázsol, a jó levegő és a mozgás hatására jelentkező éhségérzetünket pedig az Orfű büfé kínálta finomságok fogyasztásával enyhíthetjük.

Számos kirándulási, túrázási lehetőség adott, gyalogszerrel vagy kerékpárral egyaránt bejárhatjuk a környéket, csodálhatjuk annak varázslatos szépségét. Az Orfű büfé túra előtt és után is a rendelkezésünkre áll, tehát akkor sem fogunk éhen maradni, ha estefelé érkezünk vissza. Ami szem-szájnak ingere, ezen a helyen mind kapható.

Az Orfű büfé kínálatában vannak különböző ízesítésű lángosok, sajtos, tejfölös, magyaros változatban, de választani lehet a különféle hamburgerek, frissensültek közül is. Köretek és saláták is vannak a húsokhoz, de a desszertek tekintetében sem kell lemondanunk kedvenc ízeinkről. Italokat is kínál az Orfű büfé, így az alkoholt kedvelő személyek szintén megtalálják a számításukat.