A parfümök, mint promóciós eszközök

parfümök

Ha minket választ, nem kell egy rendelkezésre álló illatanyag katalógusra korlátozódnia! Ha eddig még nem találta meg azt, amit keresett, és minőségi parfümök különleges aromájára vágyik, vegye fel velünk a kapcsolatot! A segítségünkkel kiválaszthatja az üzleti vállalkozásának megfelelő illatot, vagy saját maga is összeállíthat egy egyéni aromát a cégének.

A modern technológia korszakában a versenytársak, amennyiben elegendő forrással rendelkeznek, képesek lemásolni a vállalatok dizájnját, az identitását, és magukhoz csábítani az alkalmazottakat és az ügyfeleket. Ezért sok szervezet kezdett el egyedi parfümöket használni a márkája elemeként. Hiszen ezt szinte lehetetlen lemásolni. Az ügyfelek az illatot a márkához társítják.

Ez tudat alatt történik, csakúgy, mint ahogy a mandarinról a téli ünnepekre, a virágzó fák aromájáról pedig a tavaszra asszociálunk. De a legfontosabb, hogy az ilyen típusú reklám sokkal hatékonyabb, mint a vizuális marketing, mert bezárhatjuk a szemünket, de a parfümöket nem tudjuk figyelmen kívül hagyni.