A legjobb választás a tömörfa dohányzóasztal

tömörfa dohányzóasztal

Az ember igényességét otthonának berendezése ékesen tükrözi, ezért nem meglepő, hogy egyre többen törekednek minőségi bútordarabok megvásárlására napjainkban. Modern nappaliból nem hiányozhat egy magas minőséget képviselő, szépen kidolgozott tömörfa dohányzóasztal sem, ami igazán impozáns bútordarab.

Mellette mindennap nyugodtan elfogyaszthatjuk a reggeli kávénkat, a délutáni teánkat, de a barátainkkal történő beszélgetések alkalmával is jólesik helyet foglalni egy ilyen asztal mellett. Kimondottan jól néz ki a lavintagehome.hu webes szaküzlet felhozatalában látható Montana tömörfa dohányzóasztal, ami ötvözi magában a különféle fafajtákat.

Az asztalláb fenyőfából, a parketta mintázatú asztalláb pedig erdélyi tölgyfából készült. Remek választás bármelyik korszerűen berendezett otthonba, hiszen ezzel a természetet visszük be a házunkba. Időtálló jellegű, terhelhető ez a tömörfa dohányzóasztal, bár igazából a ráhelyezett tea, kávé, néhány sütemény nem fogja túlságosan megterhelni az asztallapot.