A köpölyözés segít a vállfájdalom felszámolásában

köpölyözés váll

Egyszerűen szomorú, hogy mennyire nem figyelünk oda magunkra és csak akkor fordulunk segítségért, amikor már nagyon komoly fájdalmaink vannak. Érdemes lenne mindezt megelőzni és időben cselekedni. A rendszeres nyújtógyakorlatok elvégzése némelyik kultúrában teljesen természetes dolog és a mindennapok szerves része, de a modern nyugati társadalomban sajnos nem terjedt el. Szerencsére, a köpölyözés váll érintette fájdalmak esetén igazi csodát művelnek.

Az állandó ülőmunkák miatt ugyanúgy, mint a rendszeres megerőltetés hatására, könnyedén előfordulhat, hogy nehezen tudjuk emelni a karunkat, esetleg az teljesen beáll. A köpölyözés váll izomcsomóinak oldására remekül bevált metódus. Természetesen ismerni kell a módszert, ezért csak profi szakember végezheti el a műveletet.

A rövidült kötőszövetek megnyújtása révén mérséklődik a mozgáskorlátozottság és visszanyerhető az eredeti állapot. A megfelelő keringés visszaállítása segít a szöveteknek regenerálódni. A köpölyözés váll és más ízületi panaszok mérséklésére egyaránt alkalmazható, de ha szeretnénk ezektől végleg megszabadulni, akkor egy alapos életmódváltásban érdemes gondolkodni.