A Karcher gőztisztító könnyen zsírtalanít

Hatásos a Karcher gőztisztító
Hatásos a Karcher gőztisztító

A vendéglátó iparban hatalmas feladatnak számit, hogy minden helyiség és felület gyorsan, könnyedén megtisztítható legyen. Egy konyha vagy medence környékének a rendben tartása igazán megterhelő és hosszadalmas munka lehet, főleg ha nincs egy Karcher gőztisztító a közelben. A porszívó méretű készülék forró gáznemű anyagot állít elő rövid felfűtési idő alatt és ezt aránylag nagy nyomással juttatja el a kellő helyre.

Természetesen óvatosan kell bánni vele, de a hatékony berendezés egyszerűen kezelhető. A több tisztító fejből álló rendszer mindenféle felületre kiválóan alkalmazható. A Karcher gőztisztító olyan helyeken is megállja a helyét, ahol egy meleg illetve hideg vizes kialakítású berendezés nem alkalmazható.

A konyhapultok, padlók és főzőfelületek zsírtalanítása mindössze pár perc alatt megtörténik. Nem kell kimondott szaktudás a használatához, így a Karcher gőztisztító minden ember számára alkalmas készülék. Szerezzünk be mi is egyet és meg fogjuk látni, hogy megtérülő befektetésről van szó!