A csatornatisztítás womával környezetbarát megoldás

csatornatisztítás woma

Amikor a víz nem folyik el, általában rájövünk, hogy mennyire kiszolgáltatott helyzetben vagyunk. A csatornatisztítás woma rendszerrel megoldást jelent, azonban sokan még mindig nem ismerik. Amikor dugulásról van szó, akkor gyakran gondolunk a csapokra, esetleg a WC-re, de ritkán jutnak eszünkbe a nagyobb katasztrófák.

Ott van például a víz alatt álló garázs vagy a félig elsüllyedt építkezés, ami általában nem a mi hibánkból adódik. Ma már Magyarországon is egyre többet szenvedünk a hirtelen érkező viharoktól és az egyszerre nagymennyiségben lezúduló esőtől, amelyek elárasztják a környéket. Ha pedig az építkezésen használt sóder véletlenül bekerül a rendszerbe, akkor megint bajban leszünk.

A csatornatisztítás woma segítségével a víz erejét használja ki. A lényeg, hogy a dugulás forrását nem kézi erővel, hanem magasnyomású vízsugárral mozdítják ki a helyéről, aminek semmi nem szokott ellenállni. Ez egy biztos módszer, ha azonnali megoldást akarunk, ráadásul a környezetet sem szennyezi, hiszen vegyszermentes.