Valóban helytállóak a CPL ajtó árak?

CPL ajtó árak

Egy építkezés során bizony rengeteg költséggel kell számolnunk, amihez nagyban járulnak hozzá a nyílászárók. Az egekben járó CPL ajtó árak joggal vethetik fel a kérdést, hogy szükség van ilyen professzionális szolgáltatásra?

Nos, a válasz lényegében roppant egyszerű. Amennyiben összehasonlítunk egy átlagos, alapkategóriás, másrészt egy prémiumminőségű terméket, hatalmas különbségekre bukkanhatunk.

A CPL ajtók, a különleges bevonásnak köszönhetően, képesek szinte a teljes mértékű szigetelésre, valamint ellenállnak a magas hőnek, az erős vegyszereknek, illetve még az esetleges sérüléseknek is. Ezzel szemben, a teljesen alapnak számító ajtó hamar sérül, emellett pedig a vegyszerek könnyen károsíthatják a festéket, a felületet.

Természetesen az értékekhez mérve, az árakban is jelentős differenciákat tapasztalhatunk. A CPL ajtó árak nagyjából kétszer annyira rúgnak, mint az alapkategóriás ajtók esetében. Azonban bátran kalkuláljuk bele a költségekbe, hogy a prémium biztosítja a számunkra az évtizedes strapabíróságot.