V-TAC izzók, a takarékosság jegyében

V-TAC

Kis odafigyeléssel és befektetéssel nagyon sok energiát takaríthatunk meg, ami a pénztárcánk tartalmán is meg fog látszani. Például, ha a hagyományos izzók helyett a LED változatokat használjuk, akár 80% világításra fordított energiát is megspórolhatunk.

Az itt található webáruház magas színvonalú V-TAC termékeket forgalmaz, amelyekhez 2 év garancia is jár. Mindig vannak akciós árucikkek is, amelyek igazán kedvező áron szerezhetőek be, tehát ezeket is tekintse meg, ha az oldalon jár! Kül- és beltéren használható égők egyaránt vásárolhatóak ebből az online szaküzletből, de vannak reflektorok, fénycsövek, mélysugárzók, lámpák is.

Mivel otthonunk minden részére szükséges a megfelelő fényforrás, elég sokat kell ezekből beszerezni és nem mindegy, hogy mennyiért. Innen online rendelés esetén 20 000 Forint feletti vásárlásnál ingyenes a házhozszállítás. Tehát, ha fel akarja szerelni az otthonát modern és takarékos V-TAC termékekkel, akkor keresse fel a vtacledbolt.hu webshopot! Tekintse meg a katalógust és válasszon!