Uniós finanszírozású napelem

Napelem

Ha nem is folyamatosan, de gyakran lehet különféle támogatásokra pályázni a megújuló és környezetbarát energiaforrások témában. Az egyik ilyen energiaforrás kétségkívül a napelem, amely kiemelt fontossággal bír.

A szélenergia is ebbe a kategóriába tartozik, de ennek környezetre gyakorolt hatása vitatott. A napelem tárolásának módja egyelőre szintén vet fel környezetvédelmi kérdéseket, de kétségkívül a jövő egyik lehetséges jelentős energiaforrása.

A fosszilis források egyrészt fogyóban vannak, másrészt pedig komoly környezetvédelmi károkat okoznak. Végső ideje, hogy valamerre tovább lépjen az emberiség. Természetesen az egyik megoldás az energiafelhasználás csökkentése volna, de ez sehogyan sem akar összejönni. Így maradnak a környezetbarát megoldások, amilyen a napelem is.

Uniós forrásokból, legalább a kiadások egy részét lehet pótolni, akár családi ház, akár társasház szinten. Vállalkozásunk amellett, hogy tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik, természetesen az aktuális pénzügyi támogatásokat is figyelemmel kíséri.