Ultrahangos fogfehérítés Budapest belvárosában

Swiss-dental fogászat
Swiss-dental fogászat

Fogklinikánk egyik népszerű szolgáltatása a fogkövek eltávolítása és ezzel egyidejűleg a fogak fehérítése. Ez a fajta fogfehérítés Budapest V. kerületében érhető el és minden esetben előre egyeztetett időpontban történik.

Még akkor is, ha ez egy viszonylag egyszerű folyamat, tapasztalatból tudjuk, hogy a fogfehérítés Budapest szolgáltatásra senki sem szeret várni és órákat tölteni rendelőnkben. Ez a mi munkánkat is zavarná, hiszen az esetlegesen türelmetlenkedő ember nyugtalan, ami a mi munkánkat is megnehezíti. Hiszen a precíz munkához idő és nyugalom kell.

Mindenki azt szeretné, hogy amikor vele foglalkozunk, akkor a maximumot adjuk. Ehhez pedig nekünk is a maximumon kell lennünk. Annak ellenére, hogy megvan a kellő rutinunk, mégis minden egyes fogfehérítés Budapest rendelőnkben egyedi eset.

Az eljárás azonos, de minden ember más. A fogfehérítés egy olyan fájdalommentes eljárás, ahol, a mi esetünkben, peroxidos kezelés nélkül, ultrahang segítségével távolítjuk el a fogkövet és tesszük ragyogó fehérré a fogakat.