Tökéletes körülményeket biztosít a Krause állvány

Krause állvány

Bármivel is foglalkozzunk, az egyik legfontosabb feltétel, hogy a munkát mindig biztonságos körülmények között végezzük el. Ezt a célt szolgálja az összes Krause állvány. Ezek a kivételes termékek gyakran megpillanthatóak az utcákon, a különféle felújítási kivitelezések alkalmával. Legyen szó épületről vagy valamilyen szoborról, azt körbeépítve minden probléma nélkül lehet dolgozni, akár több 10 méter magasságban is.

Természetesen a Krause állvány megfelel minden olyan előírásnak, aminek teljesülnie kell, ilyen nehezített körülmények között, mint például a többszörös kitámasztás és az adott négyzetméterre eső terhelés. A feljáróknál külön kapaszkodók vannak felhelyezve és a Krause állvány felülete bordázott, hogy még a nedves körülmények között se csússzunk meg rajta.

Érdemes alaposan elmélyedni a szerkezet sajátosságaiba, mert teljesen magával ragad és azt akarjuk majd, hogy azonnal a miénk legyen. A Krause állvány tökéletes befektetés, amit tapasztalni fogunk. Aknázzuk ki a benne megbújó potenciált és dolgozzunk maximális biztonságban!