Tissot órák a férfiasság jegyében

tissot órák

A Tissot karóra márkát 1853-ban Svájcban alapították. Az indulása óta világsikert futott be, az órák innovatív külsejének és a világhírű svájci gyártásnak az ötvözésével. Manapság a Tissot órák elismerése a korábbi évtizedekhez hasonlóan töretlen.

Eleinte kizárólag zsebórák készítésével foglalkoztak, viszont 1910 után a gyártó szembesült azzal, hogy ezek már kezdenek feledésbe merülni. Így a karórák kerültek a központba. A 70-es években újabb válsággal szembesültek, mert a távol-keleti, olcsóbban beszerezhető példányok kezdték háttérbe szorítani a svájcit a piacról. A szakavatott segítők hozzájárulásával viszont újra sikerült felkelteni az érdeklődést a Tissot órák felé.

Nagyfokú minőséget és megbízhatóságot képviselnek az alapanyagok szempontjából és előállításuk tekintetében. Nem véletlen, hogy a történelem árnyai ellenére, a vállalat fent tudott maradni. Látogasson el hozzánk, hiszen biztosan talál a saját ízlésének megfelelő gyöngyszemet a csuklójára! Lepje meg saját magát vagy egy kedves személyt egy ilyennel!