A Tissot karóra tökéletes sportoláshoz

Tissot karóra
Tissot karóra

Néhány évvel ezelőtt, a karóráknak még egyetlen feladatuk az idő mérése volt. Ez azonban mára megváltozott. Egyrészt azért, mert a mobiltelefon sok esetben felváltotta az órák időmérő funkcióját, másrészt új szerepet kaptak.

A Tissot karóra nem egyszerű időmérő szerkezet, hanem annál sokkal több. Sok esetben inkább ékszer jellege van, de a divatos órák számos hasznos funkcióval is rendelkeznek. A sportos kinézetű Tissot karóra valóban jól használható számtalan esetben.

Kifejezetten ajánlott túrázóknak, hiszen egyes modellek digitális iránytűvel, magasságmérővel és barométer funkcióval is rendelkezik. Ezek mind hasznosak lehetnek a kirándulás során. Ugyanakkor igen ellenálló anyagból készül minden Tissot karóra, így szükséges óvni azokat a sportolás során.

Vízállóságának köszönhetően, egyes modell a vízi sportok során is használható, még a búvárkodás során sem kell levennünk az ilyen kiegészítőket. Mindamellett, hogy praktikusak, igen elegánsak is, tökéletes kiegészítői lehetnek bármilyen viseletnek.