Tippek az ideális iroda kialakításához

Exkluzív szolgáltatott irodák a Regusnál
Exkluzív szolgáltatott irodák a Regusnál

Ha egy vállalkozás irodájának kialakításáról van szó, valószínűleg mindenki próbálja a lehető legkedvezményesebben megoldani a munkakörnyezet létrehozását, azonban – bár annak tűnik – ez nem mindig bizonyul valóban kifizetődőnek. Egy rosszul kialakított irodahelyiség ugyanis rossz hatással lehet a munkaerő produktivitására is, ezért érdemes befektetni egy professzionális, pozitív hangulatot teremtő atmoszférába – azonban ennek elérése nem feltétlenül kell, hogy az anyagiak függvénye legyen.

A cserepes növények bizonyítottan pozitív hatással vannak közérzetünkre, már csak azért is, mert hozzájárulnak például a levegő tisztításához. A másik fontos eleme egy kellemes irodának a fény. Érdemes törekedni arra, hogy az adott munkateret minél több természetes fény világítsa meg. Ezenkívül ajánlott a falak és bútorok színeire is odafigyelni: lehetőleg kerüljük a sötét és egyhangú, szürkés árnyalatokat!

Célszerű ergonomikus, jó minőségű bútorokkal berendezni irodánkat, mivel a kényelmetlen székek és asztalok kétséget kizáróan negatív hatással vannak a kreativitásra és teljesítőképességre. És ha már berendeztük az irodahelyiséget, ne hagyjuk, hogy ellepjenek minket a különféle dokumentumok, hanem tartsuk asztalunkat minél nagyobb rendben – ez ugyanis garantáltan segít a feladatokra való fókuszálásban.

Ha Ön is igényes irodát szeretne cége és alkalmazottai számára kialakítani, de nincs rá ideje, hogy a lehető legjobb munkakörnyezetet alakítsa ki, próbálja ki a Regus szolgáltatásait. A Regus budapesti irodaházaiban lévő helyiségek azonnal költözhetők, mivel minden technológiai eszközzel fel vannak szerelve, illetve jó minőségű, ergonomikus bútorzattal vannak berendezve. Így Önnek már csak a munkára kell koncentrálnia.