Therapy Massage Gödöllő városában kedvező árakkal

therapy massage gödöllő

Ízlésétől függően, a masszázsterapeuta olajat vagy testápolót használhat a bőr súrlódásának csökkentésére, de ilyenkor mindenképpen el kell mondania, ha allergiás bármelyik összetevőre. A Therapy Massage Gödöllő városában a kezelés típusától és a rendelkezésére álló idejétől függően várja pihentető masszázsra!

Nem számít milyet választ, nyugodtnak és ellazultnak kell lennie a kezelés alatt és után. A Therapy Massage Gödöllőn Jakab Krisztinával várja számos kezeléssel, például gyógymasszázzsal és számos más szolgáltatással, amikre szüksége lehet. Ha a masszőr túl erősen nyomja, kérjen enyhébb nyomást! Időnként előfordulhat, hogy egy csomónak tűnő izom érzékeny pont. Valószínűleg kényelmetlen lesz, amíg a terapeuta kidolgozza azt, de ha fájdalmassá válik, mindenképpen szóljon!

Tegye félre azokat a gondolatokat, miszerint a masszázs csak a kényeztetés egyik módja! Ellenkezőleg, a Therapy Massage Gödöllőn hatékony kezelésekkel várja, ezek előnyösek lehetnek az egészsége és jóléte szempontjából, akár konkrét egészségi állapota van, akár csak stresszoldót keres.