Telefonnal irányítható légtisztító

légtisztító

A zsúfolt környezet miatt egyre nagyobb az igény a helyiségek levegőjének tisztaságát biztosító technikákra. Ilyen és ehhez hasonló megoldások garmadát adják a különböző légtisztító berendezések. A választás nem könnyű, hiszen a legegyszerűbb kivitelektől kezdve, a csúcstechnológia eszközeivel találhatja szembe magát.

Az első, amit figyelembe kell venni, az a használni kívánt terem mérete és annak funkciója. A berendezések egy része már aktív szén szűrővel olyan gázokat és kellemetlen szagokat is képesek megkötni, mint a dohányfüst, a konyhai szagok, a különböző pollenek, de a légtisztítónak az állatszőr sem jelent akadályt, ha az HEPA szűrővel is el van látva.

A nagy tiszteletnek örvendő Trotec márka gyártója ennél is továbbment és egy légmosóval toldotta meg a piacot, így nemcsak a levegő tisztítását, de az optimális páratartalmat is biztosítja, mindezt csendes működés mellett. Némelyikkel már elérhető a telefonhoz való csatlakozás lehetősége is, így bárhol jár, figyelemmel kísérheti a légtisztító működését és a levegő minőségének adatait.