Tekercsben kapható csirkeháló ár

csirkeháló ár

Nem is olyan régen a baromfi ketreceket csak az állattelepeken és a nagyobb gazdaságokban tartották szükségszerűnek. Manapság sok tenyésztő gondolkodik egy ilyen szerkezet beszerzésen és a csirkeháló ár mértékén, mert szeretnének nagyobb tojáshozamhoz jutni. A tojótyúkoknak saját kezűleg ketrecet készíteni nem nehéz, elegendő megvásárolni hozzá a szükséges anyagot és ismerni a folyamat technológiáját. A jutányos csirkeháló ár lehetővé teszi, hogy akár már ma hozzáláthasson a munkához.

Célszerű előzetesen pár vázlatot is készítenie, amelyek segítenek eligazodni a kivitelezés során. Készíthet akár két- vagy háromszintes ketrecet is. Ebben az esetben a szerkezet magassága megnő és az alsó szint mennyezete támasztja alá a többi réteget. Egy ilyen kialakításhoz több alapanyagra lesz szüksége, de az összeszerelés otthoni körülmények között sem okoz majd sok nehézséget. A csirkeháló ár megfizethetősége és az eszközök rendelkezésre állása lehetővé teszi a baromfiketrec építést, még a kisebb magángazdaságokban is.

Kétszárnyú kapuk ipari és magánterületekre

A cégek, az üzletek és a magánterületek esetében, a legtöbbször a háromdimenziós hálós kerítés jelenti a legoptimálisabb megoldást. Ezekhez kitűnően illeszkedik a kétszárnyú kapu, amit a nagy fényáteresztés jellemez, ezáltal lehetővé teszi a levegő és a napenergia áramlásának akadálytalan áthaladását. Ez nagyon fontos akkor, ha a területen zöld növények is vannak. A kétszárnyú kapu meglehetősen keresett a lakosság körében, az olyan egyedi tulajdonságaik miatt, mint a nagy szilárdság, a tartósság, a praktikum, a tűzállóság, valamint a hőmérsékleti szélsőségeknek és a mechanikai sérüléseknek való ellenállás.

A termékek horganyzott profilokból készülnek és hálós kitöltéssel rendelkeznek. A horganyzott modellek nagy kopásállóságot mutatnak és ellenállnak az oxidatív folyamatoknak, meg a rozsdának is. A kétszárnyú kapukhoz erős fémvázat és megbízható alkatrészeket használunk a szerkezetek létrehozása során, az ügyfelek preferenciái alapján, standard vagy egyedi méretekben.