Tefal grill serpenyő tapadásmentes bevonattal

Grill serpenyő

A Tefal olyan híres gyártó, aminek már a neve is a kifogástalan minőséget sejteti. Sok háziasszony választja a termékeit, hiszen rendkívül praktikusak, tartósak és nem utolsósorban modernek.

Ideális választás például az edenyshop.hu internetes szakáruház kínálatából a Tefal grill serpenyő mini változata az olyan családokba, ahol egyszerre csak kisebb mennyiséget készítenek az ételekből. Tapadásmentes a bevonata, ergonomikus kialakítású fogantyúval van ellátva, tehát igen kényelmes használatot garantál.

Tudni kell, hogy a grill kialakításban a zsiradék nem a húsra tapad, hanem a mélyedésekben marad, így a tudatos étkezésnél vagy diétánál nagy szerepet játszik az, hogy felesleges zsiradék ne maradjon az ételen.

A thermo spot technológiája jelzi, amikor az edény kellőképpen felmelegedett és kész a használatra. A Tefal grill serpenyő PFOA-mentes, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaz rákkeltő anyagokat, újrahasznosított alapanyagokat viszont igen. Ez a kiváló minőségű serpenyő Franciaországban készül.