Táskafül különböző változatokban

Táskafül saját készítésű táskákhoz
Táskafül saját készítésű táskákhoz

Saját maga szokta készíteni a kiegészítőit? Gyakran megdicsérik a fonalból, cérnából, gyöngyökből, textilből vagy bőrből készült kézimunkáit és úgy döntött, hogy táskakészítésbe is belefogna? Akkor látogasson el a www.fonalparadicsom.hu weboldalra, ahol kézi- és válltáska alapanyagokat is megtalál!

Többek között táskafül is kapható, ami nagy segítség a gyártás során. Fontos, hogy a táskafül kellően erős és strapabíró legyen, ugyanis nagy hatásnak és igénybevételnek van kitéve. Ezért nem mindig érdemes saját kezűleg előállítani egyet, főleg ha olyan minőségi kész darabok is megvásárolhatóak, mint a Fonalparadicsom színvonalas termékei.

Az itt fellelhető példányok között, mindenféle stílusú táskához megtalálhatja a megfelelőt, amelyekkel attól sem kell félnie, hogy a legrosszabb pillanatban szakadnak le. Van felvarrható és akasztós táskafül változat is, így ezen a téren sem kell kompromisszumot kötni. Bármi is legyen az elképzelése, a Fonalparadicsom csapata segítségére lesz a megvalósításban!