Tároló kocsi az Egyedi Acéltermék kínálatából

Tároló kocsi

A fix állványrendszerek nagyon sok esetben tökéletes megoldást jelentenek, azonban vannak helyzetek, amikor a helyváltoztatás is elengedhetetlen. Természetesen, amikor több száz vagy ezer termékről van szó, akkor nem jöhet szóba, hogy egyenként pakoljuk át ezeket, ezért magát a polcrendszert kellene mozgatni.

Erre kínál megoldást a tároló kocsi, ami nemcsak helyet biztosít a különböző termékeknek, hanem gyors és egyidejű áthelyezést is. A tároló kocsi kerekeinek köszönhetően, pillanatok alatt át lehet vinni a másik terembe is, de ha csak néhány méterrel kellene arrébb kerüljenek, akkor is nagy segítséget jelent.

Ugyanakkor, ha már ilyen személyre szabott segítségnyújtást kínálnak, akkor az is jó lenne, ha a tároló egységek direkt az adott tárgy méreteihez igazodnának, ami bele kell kerüljön. Az Egyedi Acéltermék munkatársai ezt is tudják biztosítani nekünk, ugyanis az általuk készített tároló kocsi minden esetben a tárolandó árucikk vagy éppen alkatrész adottságainak megfelelően kerül kivitelezésre. Ehhez mi is adhatunk egy modellt, de annak hiányában elkészítenek ők egyet.