Tárcsasúlyos edzőgép kevés helyigénnyel

Tárcsasúlyos edzőgép

Nem lenne túl előnyös minden gyakorlathoz külön edzőgépet beszerezni. Ezt természetesen a gyártók is jól tudják, ezért vált olyan népszerűvé a multifunkciós tárcsasúlyos edzőgép.

Szinte a szoba bármelyik sarkában elfér, ezáltal akkor lehet használni, amikor csak szeretnénk. Végre nem kell a dugóban várakozni, amíg nagy nehezen munka után eljutunk az edzőterembe. A tárcsasúlyos edzőgép ugyanis lehetővé teszi az evezést, a bicepsz, a tricepsz és latissimus húzótorony gyakorlatokat.

Az alsó kötél segítségével különböző láb- és kargyakorlatokat lehet végezni. Sokan panaszkodnak arra, hogy az edzőgép beszerzését követően néhány hónap elteltével „kinövik“ az eszközt.

Ez annyit jelent, hogy már nem elég a súly, amivel dolgozhatnak. A Powersport által forgalmazott tárcsasúlyos edzőgépen 120 kg súly található, amelyek tetszés szerint kombinálhatóak. A praktikus felhasználást növeli a tartozékként mellékelt széles és keskeny húzó. Vásárlás előtt érdemes elolvasni, hogy az adott termék alkalmas-e az otthoni használatra.