Tapasztaljuk meg a buborékos boríték előnyeit!

buborékos boríték
buborékos boríték
Buborékos boríték

Van rá eset, hogy bizonyos árucikkeket messzi földre kell postázni. Természetesen ilyenkor ott a félelem, ha éppenséggel egy törékeny termékről van szó, hogy az miként fog megérkezni a kijelölt helyre. Ennek a problémának a megoldására szolgál a buborékos boríték. Ez a speciális kiegészítő belül légpárnás fólia, kívül pedig papír. Még az igen távoli vidékekre is eljuttatható vele bármi, teljesen épségben.

A kisebb fizikai behatásoknak könnyen ellenáll és még a nedvesség sem fog ki rajta. A buborékos boríték rendelkezik gyárilag egy ragasztócsíkkal, amivel könnyedén és biztonságosan lezárható. Remek ár-érték aránnyal bír, főleg akkor, ha figyelembe vesszük azt is, hogy milyen szintű biztonságot garantál.

Kis- és nagytételben megvásárolható online is a shop.zalapack.hu weboldalon. Amennyiben olyan céget, vállalkozást vezetünk, amelyiknek profilja a rendszeres szállítás, postázás, csomagküldés, akkor a buborékos boríték jelenléte nélkülözhetetlen, hiszen arra bármikor szükség lehet egy kisebb méretű tárgy esetében.