Tanulóbicikli különleges kialakítással

tanulobicikli

Régebben biciklizni a gyermekek csak 3-4, esetleg 5 éves korban tanultak meg. Nem csoda, hiszen nem létezett olyan tanulóbicikli, amivel könnyen és segítség nélkül is el lehetett sajátítani ezt a tevékenységet. Manapság azonban kapható már futóbicikli, amit a gyermekek gyorsan megtanulnak hajtani, teljesen egyedül.

Ez ugyanolyan, mint a hagyományos, csak éppen nincsenek pedáljai. Nem is kellenek még, hiszen a kisebbek még nem képesek ennek használatára, viszont lábbal kiválóan hajtják a bringát. A tanulóbicikli jellegzetességei nemcsak a pedálok hiányában merül ki. A jó minőségű darabok ugyanis rendkívül könnyű súlyúak, egyedi a vázkialakításuk, a csúszásmentes markolatuknak és lekerekített kormányuknak köszönhetően pedig nagyon biztonságosak.

A tanulóbiciklit így már a másfél éves korúak is nyugodtan tolhatják. Mivel a nyereg és kormány egyszerűen átállítható, egészen 5 éves korig megfelelő. Az sem mellékes, hogy szuperül mutat, így a kicsik azonnal bele fognak szeretni. Rendelje meg a bababike.hu webshopból!