Szúnyogriasztó spray a kullancsok ellen is

Szúnyogriasztó spray
Szúnyogriasztó spray

A jó idővel egyetemben a szúnyogok is megjelentek, akik alig várják, hogy tönkretehessék a kellemes piknikeket, napozásokat, fürdőzéseket és kirándulásokat. Azonban, ha a szúnyogriasztó spray sohasem marad ki a csomagból, akkor megelőzhetjük a bajt és teljesen megfeledkezhetünk a vérszívókról.

Azért fürdőzés után, amikor a víz lemossa az ellenszert, illetve ha lejár a hatóidő, érdemes újra befújni magunkat, hogy a védelem egész nap száz százalékos legyen. Manapság a szúnyogriasztó spray olyan változata is megtalálható, ami a kullancsok ellen is hatásos.

Érdemes ilyenben gondolkodni, hiszen a kullancsok legalább olyan veszélyt jelentenek, mint a szúnyogok. Igaz ugyan, hogy nem hagynak maguk után viszkető nyomokat, de súlyos betegségeket hordoznak, amelyek még jóval az eltávolításuk után is gondot okozhatnak. Rendeljen Ön is olyan szúnyogriasztó spray típust, ami a kullancsokra is hat és ha mindig a táskájába rejti, amikor kimozdul otthonról, akkor nyugodtan és önfeledten szórakozhat bárhol, bármikor!