A szúnyogháló vásárlás menete

Szúnyogháló

Amennyiben eldöntötte, hogy rovarvédőt szeretne felszereltetni a nyílászárókra, akkor nincs más teendője, mint felvenni velünk a kapcsolatot. Azért érdemes minket választania, hiszen a szúnyogháló vásárlásra, nálunk nagyon kedvező feltételek mellett kerülhet sor.

Ha körülnéz, akkor láthatja, hogy igen sok megoldást kínálunk, amelyek közül kiválaszthatja azt, amelyikre szüksége van. Természetesen mindenben segítünk és igyekszünk, hogy minden igényének eleget tegyünk. Ha tisztában van a szükséges szúnyogháló méreteivel, akkor érdemes használnia a weboldalunkon az úgynevezett Árkalkulátor/Rendelés menüpontot.

A paraméterek ismeretében ugyanis könnyedén kiszámolhatja az árakat. Ha rákattint az Elküldés gombra, akkor eljuttathatja hozzánk a rendelését. Természetesen, ha úgy szimpatikusabb, akkor felveheti velünk a kapcsolatot e-mail-en keresztül is. Ez esetben is igyekszünk rövid időn belül válaszolni. Amint a rendelése megerősítésre kerül, a szúnyoghálót 1-4 munkanapon belül kiszállítjuk a GLS futárszolgálat segítségével.