A stúdió szett elengedhetetlen tartozékai

Stúdió szett

Sok fotós a lágy fényekkel telített képeket kedveli. Nem minden esetben szeretik az erős fényekkel készült képeket. A egyik legismertebb eszközét a stúdió szett közül arra használják, hogy a vaku fényét lágyítsák vele.

Ezek a kellékek rendkívül tartósak, jó anyagból készülnek. Alkalmazásukkal, sokkal lágyabb fényt lehet elérni, mint egy ernyő használatával. Viszont, ezek a termékek elég drágák. Kaphatóak vezeték nélkül működő változatban is olyan vakucsaládok, amelyekkel sokkal kényelmesebb és szabadabb a fotózás. Beállíthatóak a paraméterek, használat közben nincs szüksége segítségre. De beszerezhetőek hagyományos fényviszonyokat befolyásoló kellékek is.

A stúdió szett tartozékai közé sorolható az állvány, állványfej, a rendszervaku, szűrők, fényvédő, vakukioldó, hátterek és tartók. Mindegyik elengedhetetlen kelléke a profi, élethű fotó elkészítésének. Minden termék az otthonából kényelmesen megrendelhető webáruházon keresztül. Lehetőség van bankkártyás fizetésre is. A tartozékokat rövid időn belül házhoz szállítják.