Sokaknak segített már ez a számlacsomag választó

granitbank

Sokan azért döntenek a Gránit bank mellett, mert itt nem csupán számtalan opció közül válogathatnak, hanem azért is, mert a felkészült csapatnak és a profi weboldalnak köszönhetően, minden szükséges infót megkaphatnak ezekről a lehetőségekről.

Ha szüksége van egy kis segítségre a számlacsomag választáshoz, akkor érdemes a granitbank.hu linkre kattintania! Miről is van szó? Nos, többféle csomag is elérhető. Rengeteg mindenkit megfog például a Bajnok Plusz. Ez egy kiemelt prémium számlacsomag, korlátlan számú ingyenes tranzakcióval, 990 Ft számlavezetési díjjal, havi 280.000 Ft jóváírásnál.

Egyik legfőbb pozitívuma ennek mindenképp az, hogy teljes mértékben ingyenesek a tranzakciók. Az is az előnyei közé tartozik, hogy havi szinten négy ingyenes ATM pénzfelvétel garantált a kliens által megadott limitösszegig. A kuncsaftok örülhetnek még az ingyenes belföldi forint átutalásoknak, ami elektronikusan korlátlan számban és összegben történhet.

Ingyenesek még a csoportos beszedések és az állandó átutalások is. Illetve nem kell fizetni a VideóBank és elektronikus szolgáltatásokért és a iSMS-kért sem. A biztonságot pedig fokozza, hogy az azonnali bankkártya limitállítás és zárolás egy érintéssel megoldható a mobil app-ban.

Rengetegen választják a Digitális Plusz csomagot. Ők a pénzügyeket digitálisan, környezettudatosan intézhetik, korlátlan számú ingyenes elektronikus tranzakcióval, feltétel nélkül, 890 Ft számlavezetési díjjal. Itt sem kell fizetni a tranzakciókért, illetve ingyenesek a VideóBank és elektronikus szolgáltatások, a csoportos beszedések korlátlan számban és összegben, illetve a belföldi forint átutalások is.

Itt is megoldható a kártya zárolása vagy limitálása egyetlen gombnyomással, szintén az applikáción belül. Ott van még a Sztár csomag is, ami feltétel nélküli ingyenes számlavezetést biztosít.

Ekkor adott a 0 Ft-os havi számlavezetési díj, feltétel nélkül, illetve az ingyenes iSMS-ek, VideóBank és elektronikus szolgáltatások. Ha valami baj lenne a kártyával, ellopják vagy épp elveszik, könnyen deaktiválható az elektronikus app-on belül. A Gránit banknál minden a hatékonyságról, biztonságról és gyorsaságról szól.