Sok mindenre jó a fürdőgolyó

fürdőgolyó
fürdőgolyó
Fürdőgolyó

Megpihenni egy kád illatos vízbe, a nagyon fárasztó nap után isteni érzés, hiszen elfeledtet velünk minden gondot, bajt! Hogyha egy citromfű illatú fürdőgolyó is kerül a vízbe, az csak tovább növeli a kellemes érzést. A citromfű illó azonnal feloldódik és lecsillapítja az érzékeket.

Sokan nem igazán tudják, hogy mire jó a fürdőgolyó, pedig ez többek között felhasználható verejtékezés ellen is, ha elmorzsoljuk és beleszórjuk a vízbe, mert a benne található szódabikarbóna megszünteti az izzadást és az esetleges kellemetlen szagokat. Enyhén antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatású a citromsav és a szódabikarbóna, így egyensúlyba hozza a bőr pH szintjét. Nagyon jó eszköz az elhalt hámsejtek eltávolításához, valamint a bőr tisztán tartásához.

Értékes ápoló olajok is megtalálhatóak a fürdőgolyó alapanyagai között, például az extra szűz olívaolaj és a bio shea vaj, amelyek a vízben még mélyebbre hatolnak a bőrbe, így gyengéden hidratálják azt. Remek minőségű fürdőgolyó vásárolható a dorkaszappan.hu webáruház jóvoltából.