Sok funkciót felvonultat az Rcool klíma

Rcool klíma

Egyre nagyobb sláger a légkondicionáló, ami nem meglepő, főként annak ismeretében, hogy a legtöbb készülék már a hűtés mellett, a fűtésben is jeleskedik. A 2016-ban forgalomba került Rcool klíma nagyon komoly műszaki adottságokkal jelent meg a hazai piacon. Nem meglepő tehát, hogy felkeltette a vásárlók érdeklődését. 2,6 kW, 3,5 kW és 5,3 kW típusok között lehet igényre szabottan válogatni.

A tervezők a külső megjelenésre is sokat fordítottak, hiszen egy ilyen berendezés meghatározhatja az otthonunk stílusát. Az Rcool klíma formájában és képességeiben is kitűnik a vetélytársai közül. Integrált Wifi vezérléssel van felvértezve, valamint az időzített ki- és bekapcsolás bármelyik napszakban megoldható.

Hihetetlenül csendes üzemmódban dolgozik, így biztosan nem fogja zavarni a napközbeni, de még az éjszakai tevékenységeinket sem. Időzítő és öndiagnosztikai funkciót kapott az Rcool klíma. Figyelmeztet bennünket a porszűrő szennyezettségére és turbó módon tudja lehűteni a levegőt. A gyártó többéves garanciát biztosít rá, amit odafigyeléssel könnyedén kihasználhatunk.