Samsung S10 tokok vadvízi evezéshez

Mutatós tokok széles választéka

Szereti a kihívásokat? Úgy érzi, akkor él igazán, ha a határait feszegeti? Az adrenalin-vágy utáni hajszát a hegymászásban vagy a vadvízi evezésben is kiélheti. Egy biztos, ezeket a pillanatokat mindenképpen meg kell örökíteni!

Manapság a modern ember nem kamerát, hanem a telefonját használja a videók és fotók elkészítésére, a Samsung S10 tokok pedig garantálják, hogy a készüléknek ne essen semmilyen baja.

A Plasma fantázianévre keresztelt termék egyike a Samsung S10 tokoknak és egyúttal azoknak a daraboknak is, amelyek a legnagyobb strapabírósággal rendelkeznek. A prémiumkategóriás tok fokozott védelmének köszönhetően, az egyik legkeresettebb egység a piacon. Minek köszönheti a Plasma a nagyfokú terhelhetőségét?

Elsősorban az anyaghasználatának, hiszen ötvözi a TPU és a PC kombinációját. A Samsung S10 tokok szóban forgó darabja lehetővé teszi, hogy a nagy pillanatokban készített képeknek akár a hosszú évek távlatából is elragadtatással örülhessünk. A Smartdiszkont mindent biztosít a kényelmes vásárláshoz!