Romantikus időtöltés az infraszauna kabinjában

infraszauna

Ha nem tudunk elég időt tölteni a párunkkal, mert nagyon sok a munka és a romantikus pillanatokat talán még pár apróság is megzavarja, akkor tökéletes választás lehet egy infraszauna beszerzése. Kevesen tudják, hogy ezekből a szerkezetekből léteznek 1, 2, valamint többszemélyesek is, ugyanis mindenki csak a wellness központokban elhelyezett óriási szaunákra emlékszik.

A 2 személyes infraszaunák körülbelül akkorák, mint a nagyobb zuhanyzókabinok, ezért a fürdőszobánkban kényelmesen el tudjuk helyezni őket. Az esti zuhanyzás előtt a párunkkal lazíthatunk egy kicsit az infraszauna ölelésében, ami nemcsak a felgyülemlett stressztől képes megszabadítani, hanem még az ízületi és egyéb fájdalmakra is gyógyír lehet.

Természetesen remek időtöltés is, hiszen remekül lehet beszélgetni a kabinban és élvezni, hogy kicsit kizárjuk a külvilágot. Az érintőpanelnek köszönhetően pedig rendkívül egyszerűen el lehet végezni a megfelelő beállításokat. Egy ilyen szerkezet nem is okozhat nagyobb gondot a pénztárcánknak, hiszen egy közepesen profi laptop is körülbelül ennyibe kerül.