Robo kaméleon, a sokszínű társ a játszásban

robo kaméleon

Minden gyermek szeretne valamilyen háziállatot magának, egyesek közülük azonban nem érik be egy cicussal vagy kutyussal. Persze nem kell azonnal egy egzotikus állatot a házba venni, mert a Robo kaméleon majdnem olyan, mint az igazi. Sőt, nemcsak a nyelvét öltögeti ki a világra, hanem játszik is velünk.

Ez a kis robot magában hordozza az igazi kaméleon tulajdonságait, hiszen egy gombnyomásra kiölti hosszú mágneses nyelvét, mozgás közben pedig a farkán, gerincén és fején elhelyezett LED lámpáknak köszönhetően változtatgatja a színét is. A Robo kaméleon azonban több, mint egy igazi imitáció, hiszen ez tulajdonképpen egy interaktív játék. A nyelvével az elé kirakott fémkorongokat bekapkodja. Távvezérléssel működik és így szerzi meg a finom zsákmányt.

A használójától kér némi segítséget ehhez, hiszen a mozgásra, célzásra és elfogásra szükség van ennek ügyességéhez és gyorsaságához. A Robo kaméleon rendkívül szórakoztató játék, ami rengeteg önfeledt pillanatot nyújt már az egészen kicsiknek és természetesen a nagyoknak is.