Remek játszótárs a sellő Barbie

sellő Barbie

Vannak kifejezetten olyan játékok, amelyek a gyermekeknek szinte alapnak számítanak. Ahogyan a fiúknak a kisautók és katonák jelentik ezt, úgy a lányoknak a sellő Barbie kerül bele ebbe a kategóriába. A hagyományos babák már kezdenek a háttérbe szorulni, hiszen egyre több az olyan kivitel, ami képes valami pluszt adni.

Van, amelyik hangot ad ki, míg mások egyedi formában mozognak. A gyerekek érdeklődését minden apróság felkelti, de a színek áradata és a fényjáték gyakran fokozza a kíváncsiságot. A sellő Barbie pontosan ezért számít remek ajándéknak szinte bármilyen alkalomra. Elég csak egy aprócska mozdulat és máris bekapcsolható az úszást imitáló mozgás, a vízből történő kiemelést pedig fantasztikus csillogás kísér.

Fontos azonban tudni, hogy a sellő Barbie képtelen teljesen magától úszni a vízben és csak utánozni tudja ezt a mozgásformát. Ettől függetlenül jó eséllyel válik a kicsik kedvencévé, hiszen nagyon barátságos megjelenéssel rendelkezik. A jatekotthon.hu weboldalon kedvező áron érhető el, csak kattintanunk kell.