Remek fa puzzle játékok vannak a webáruházban

Fa puzzle

Aki szereti a kirakósokat, az törekszik arra is, hogy megszerettesse a gyermekeivel. Már igen kicsi kortól elérhetőek az alap fa puzzle játékok, amelyek rendszerint tematikusak szoktak lenni. Legyen szó állatokról, farmról, gyümölcsösről vagy más témáról, könnyen lefoglalja a kicsiket. Közös időtöltés is lehet a szülőkkel együtt, de a gyerek magában is könnyedén elszórakozik velük.

A kartonra nyomtatott kirakósokkal ellentétben, a fa puzzle nem rongálódik olyan hamar. A kicsik rendszerint beveszik a szájukba is az elemeket, ami ha papírból van, garantáltan elázik. A fa nem. Nincs meg a lenyelés veszélye, mivel a fa puzzle elemei nagyok. Ahogy cseperedik a gyermek, jöhetnek a többdarabos profi változatok is.

Webáruházunkban ugyanakkor számos más játék is megtalálható, a memóriát fejlesztő kivitelektől kezdve az abakuszig igen széles a kínálat. Válogasson kedvére és a gyerek fejlődési szintjéhez mérten! Montessori és Nathan készségfejlesztő játékok közül is rendelhet. Ügyfélszolgálatunk minden hétköznap elérhető, forduljon hozzánk, ha kérdése akad.