Pohárkészlet kell szilveszterre

Pohárkészlet

Az újévet szinte mindenki társaságban ünnepli meg. Házigazdaként alaposan fel kell készülni a vendéglátásra. Nem elég csupán pezsgőt, virslit és lencsét venni, mert gondolni kell a pohárkészlet beszerzésére is.

Így már semmi nem fog hiányozni otthonról. Ha nincsen elegendő pohár, akkor lehetőleg minél hamarabb a White Crystal weboldala felé kell venni az irányt. Itt mindig van lehetőség a válogatásra. A pohárkészlet minimum annyi darabból álljon, ahány fő lesz a társaságban.

Lehetőleg olyan típust kell venni, amit egyszerűen meg lehet fogni, nehogy a bulizás során kicsússzon valakinek a kezéből. A csavart forma különösen jó választást jelent, hiszen a bolondos alakja jól illik az ünnepek hangulatához. Nem kell túl sokat fizetni a megvásárlásáért, tehát a karácsonyi időszakban is lehetőség nyílhat erre.

A pohárkészlet hamar megérkezik, tehát akkor sem kell félni, ha már csak néhány nap van hátra az óév búcsúztatásáig. Érdemes rendelni a weboldalról egy díszdobozt is, mert így nem olyan körülményes a tárolás.